7. lokakuuta 2011

Kirppistä ja herkuttelua

Päivällä pyöräilin kaupungille noutamaan ystävättäreni Nitan haahuilemasta keskustasta. Sieltä suunnattiin suorinta tietä kirppikselle. Tarkoitushan oli löytää jotain pientä kivaa halvalla, mutta lopulta kun päästiin kassalle, oli meillä kärryllinen tavaraa maksettavana... Niinhän siinä aina käy. Oltiin pyöritty hyllyjen väleissä niin kauan, että ulkona oli jo kerennyt tulla hämärää ja tottakai oli alkanut sataa vettä kaatamalla.

Onneksi eräs urhoollinen ritari pelasti päivän ja kuskasi meidän ostokset turvallisesti kotiin, niin että saatettiin jatkaa iloisina matkaa takaisin kaupunkiin syömään. Sateenvarjon kanssa pyöräilyssä on aina oma haasteensa ja matka sujuikin tuskallisen hitaasti. Kieltämättä tuli melko viileä kun sukat ja housut kastuivat aivan läpimäriksi.

Kello oli about kahdeksan illalla, kun saavuttiin Wingstoniin, enkä ollut syönyt mitään sitten aamupuuron, joten nälkä oli hirmuinen! Ja kyllä maistui perus kananrinta kermakastikkeella ja ranskalaisilla taivaalliselta!
http://www.wingston.fi/etusivu.html
Istuttiin iltaa melkein ravintolan sulkemisaikaan asti ja sitten lähdettiin kotia kohti. Sade ei ollut vieläkään loppunut. Kotimatkasta tulikin järkyttävän jäätävä. Ja kadotin takistani napin! >:O Ketutukseen ei yhtään auttanut myöskään se, että matka kaupungista kotiin on melkein kokonaan pelkkää ylämäkeä...

Kuitenkin lopulta pääsin kotiin ja viskasin märät sukat ja housut jalasta, laitoin itselleni suklaamuffinssin ja tummaa kaakaota ja käperryin viltteineni ja tyynyineni olkkarin matolle katsomaan telkkua. Ah, mikä nautinto.

Huomenna lisää kirppislöydöistäni! =) Nyt nukkumaan...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com