6. lokakuuta 2011

Tästä se alkaa!

Vihdoin ja Viimein sai blogi alkunsa! Tätä hetkeä onkin odotettu jo kohta parisen kuukautta. Älkää toki hämääntykö nimestä, sillä tämä ei ole varsinaisesti mikään leipomis-/kokkausblogi, vaikka saatankin satunnaisesti postata leipomuksiani... ^^

Elikkä
minä pientä seikkailua etsiessäni päätin jostain kumman syystä muuttaa Etelä-Suomen vilskeestä tänne Rovaniemelle 13.08. uutta ja jännää elämää etsimään. Tässä blogissa kerronkin sitten kokemuksistani ja jokapäiväisestä elämästäni yleisesti.

Yksi lempi paikoistani täällä on kyllä ehdottomasti Ounaskosken vanha silta! Hämmennyn, kun ensi kertaa näin junan kulkevan autojen ja jalankulkijoiden yläpuolella. Se kun ei näytä niin kovin kestävältä se hökötys, vaikka varmasti onkin. Parasta siinä sillassa on se, että sateella se tuoksuu aivan Linnanmäen vanhalta vuoristoradalta, sillä sen "kävelyväylät" ovat nekin luultavasti melko vanhaa puuta. Aina kun siellä pyöräilee, tulee ihan mieleen se kauhea jännitys ennen kuin pääsi laitteisiin, hattara ja se muumitalon näköinen talo, mistä sai aina paljon karkkia kotimatkalle...

Mutta kerran kun oli niin kaunis päivä tänään kuvata, niin laitoin pari kuvaa sillalta.

Tätä pitkin aina keskustaan ja takaisin :)
Tämä on sillan päästä otettu... Meidän kotopuolelta.


4 kommenttia:

 1. Onko poikaystäväsi lapista vai päätittekö yhdessä lähteä etelästä Rovaniemelle?

  Oon unettomuuteeni selannut sun _koko_ blogin läpi :) oon lukenut sua nyt ehkä puolivuotta ja ehdottomasti lemppariblogi! Oon myös Rovaniemeltä ja kirppareiden suurkuluttaja! Olisi mahtavaa nähdä joskus!

  Rakastan sun kasvoja. Oot niin kaunis! Ja sun tyyli on niin ihana ja omaperäinen!

  -Jenni-Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Jenni-Maria! ♥ Kyllä piristi päivää tämä kommentti ja mukava kuulla, että tykkäät mun höpötyksistä! :))

   Niin, tultiin tänne Rovaniemelle yhdessä mun entisen poikaystävän kanssa. Nykyinenkään ei ole täältä kotoisin, vaan matkannut tänne samoilta seuduilta kuin minäkin. :)

   Mutta tule ihmeessä moikkaamaan, jos jossain mut bongaat! ^^

   Poista
 2. Ahaa okei :) hyvä että piristi! Se oli tarkoituksenakin :) mullakin on tänään ollut kyllä upea päivä.

  Tulen varmasti moikkaamaan! Ihmettelen kyllä miten en oo koskaan vielä törmännyt suhun :) kuitenkin suht pieni kaupunki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä. Eiköhän me jossain vielä törmätä, vaikka sitten kirppiksellä. ;)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com