16. marraskuuta 2011

Älppärikätköllä

Räntäsateessa hillumisen sijaan päätin suunnata energiani kämppäämme. Vaihtelin järjestystä ja tuloksena minulla on nyt vihdoin peili, josta näen itseni muutenkin kuin vain kaulasta alaspäin ja muutakin kivaa käytännön luksusta. Kuten se, että pääsen nyt ylös sängystä ilman, että täytyy mönkiä mieheni yli.

"Löysin" myös uudestaan LP:ni, kun jouduin siirtämään niitä nurkasta toiseen. Palkitsinkin päivän uurastukseni ja rentouduin kuunnellen muutamia levyjä, joita en muistanutkaan edes omistavani. Niihin kuului mm. Diamond Headin Canterbury, jonka löysin joskus Jäänsärkijästä käytettynä, tykkään! =)Kuuntelen musiikkia melkeimpä laidasta laitaan, mutta jostain syystä tuota metallimusiikkia on kertynyt pikkaisen enemmän kuin mitään muuta. Kyllä tuolta jostain löytyy myös rockia, klassista ja jopa poppiakin. :D

Kokoelmissani on myös parit hieman harvinaisemmatkin yksilöt, kuten parit Metallican sinkut ja ei noita Samhainejakaan ihan joka nurkalta löydä. =) On tullut koluttua kaiken maailman divareita ja levykojuja. Nyt ei ole ollut enää aikaa taikka rahaa moiseen.


Pinkassa on myös muutamia aikas randomeita hankintoja. Chart Wars, May the hits be with you... No onhan se nyt täysin selvää, että miksi tuo piti ostaa! Löytyi tyyliin jollain kymmenellä sentillä. Tarjous, jota ei vain voinut ohittaa.


  •  I "found" my LP:s again when I was organizing our furniture. I didn't even know that I had some of those records! Diamond Head's Canterbury, I love it! I really listen to pretty much everything but for some reason I seem to have more metal that anything else. Some of those are also quite rare like a couple of Metallica's singles and Samhain records. But Chart Wars, May the hits be with you... There's no doubt why I bought that one! :D

2 kommenttia:

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com