6. marraskuuta 2011

Heippa Herkuttelu!Suunnitelmissamme oli tehdä tänää vohveleita, mutta kun olisi ollut aika laittaa taikina raudan väliin, huomattiinkin, että mieheni saama "vohvelirauta" olikin voileipägrilli... Taikina oli muutenkin jo liian paksua normaalien lettujen tekemiseen, joten innostuin vähän lisäilemään aineksia. Sujautin mukaan mm. vaniljalikööriä ja kaakaojauhetta ja heitin taikinan pannulle paistumaan. Tuloksena oli jotain lettujen ja pannukakkujen väliltä, Pattuja tai jotain. Hyviähän niistä tuli ja kun päälle vielä mansikkahilloa, kaneli-vaniljakermavaahtoa ja hunaja-banaanisosetta. NAMM.

MUTTA ne jäivätkin sitten viimeisiksi mättöherkuiksi pitkään aikaan... Kävin meinaan tänään pitkästä aikaa kurkkaamassa, että mitä sanottavaa vaa'alla olisi herkutteluistani ja ilokseni huomasinkin saaneeni tässä parin viikon aikana komeat neljä kiloa lisää painoa mittariin. :D Voi itku.

Näimpä päätin pysyä erossa herkuttelusta jonkin aikaa. Piste. Ja saa luvan se "jonkin aikaa" olla pidempään kuin viikon. Toinen Piste.

  •  Today we were about to make some waffles but we noticed that we don't even have a waffle iron. The machine we believed to be a waffle iron was really a sandwitch grill. :D But we ended up doing something between crêpes and pancakes. They were very tasty with strawberry jam, vanilla-cinnamon whipped cream and honey-banana mash and all, but they will be the last tasty thing in a looong time. I've gained gorgeous four kilos in the last two weeks. :D Not so happy. No treats for me!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com