30. marraskuuta 2011

Inglot ja Freedom System -paletit.

Eilen en edes vaivautunut kirjoittamaan, koska päiväni oli vielä turhempi, kuin maanantai. Itseasiassa se oli niin sisällötön, ettei siitä olisi edes ollut mahdollista kirjoittaa. Tänään sen sijaan kyllästyin ja puuhasin sitten senkin edestä kaikkea. Tein aamujumpat ja hääräilin ympäri kämppää siivoillen ja järjestellen. Haluan, että kaikki on tiptop, kun joulukuu alkaa. Niin voi nauttia täysin siemauksin joulun odotuksesta, kun ei tarvitse stressata sitä pölyroskapyykki-kasaa siellä pimeässä huoneen nurkassa (ja kaikkialla muuallakin...).

Mut enivei, olen löytänyt uuden himoamisen kohteen:

Ihan äärimmäisen viksu ja kätevä olisi tuollainen Inglotin Freedom System luomiväripaletti-jutska. Niitä löytyy kyllä mm. huuli-ja poskipunillekin, mutta minua henk.koht. kiinnostaa juuri nuo luomivärit. Kyseessä on siis tällainen systeemi, että ostat paletin ja siihen sitten omaan makuun valitset värit. Kyllähän noita muiltakin löytyy, mutta itse iskin silmäni nyt näihin.

Paletteja pystyi valitsemaan kaksipaikkaisesta kaksikymmenpaikkaiseen ja värivaihtoehtoja luomiväreille taisi olla muistaakseni jotain 229 kpl! Siellä on mattaa ja on helmiäistä ja on vaikka mitä hauskaa.


Tulisi ainakin rahaa säästettyä, kun ei tarvitsisi aina ostaa uutta palettia, kun oma lemppari loppuu. =) Citydealilla olisi ollut sellainen diilikin tänään, että olisi saanut tuonne 30€ lahjakortin viidellätoista eurolla, mutta epäonnekseni rahapäivä on vasta huomenna ja diili meni jo umpeen. Yhyy... Mutta meinasin tuon kuitenkin jossain välissä hankkia. Olen kuitenkin monilta kuullut, että laadukkaita ovat nuo meikit. Vähän ilmaista mainostusta nyt Inglotille. :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com