6. marraskuuta 2011

Koiran Kantokassia? (+ herkku-päivitys)

Jo tämä yksikin päivä erossa herkuista tekee jo kipeää, mutta vaikka mieheni oli ystävällisesti valmiina tarjoamaan puolet eilen ylijääneestä lettupannarista, niin tyydyin johonkin hippusen terveellisempään. Taioin sitten itselleni jotain herkullista banaanista, hunajasta ja hasselpähkinöistä. Sallin itselleni myös pienen nokareen kermavaahtoa, koska kävin aamulla pitkällä lenkillä. :D En minä vaan pysty kokonaan herkuttomalla linjalla olemaan, se on fakta. Mutta terveellisemmissä rajoissa aion nyt pysyä.


Joka tapauksessa tänään löysin laatikkojeni kätköistä viime vuonna joulun alla ostamani The Body Shopin Spiced Vanilla käsirasvan. Oiii! Sitä haistellessa tulee ihan joulu mieleen! Nyt alkaa todellakin iskeä semmoinen jouluvimma ja saankin välillä sellaisia väristyksiä. :D Koitan nyt hillitä itseni ja aloitan varsinaiset joulupostausten rustaukset vasta joulukuussa.

Eli joulu lähestyy, joten pitää alkaa jo vähän miettimään matkaani Etelä-Suomeen. Monet ihmettelevät, että miksi ihmeessä haluan pois Rovaniemeltä jouluksi, kun etelässä voi olla lumeton talvikin ja kaikkea. Meidän perheelle joulu on vain tärkeintä ja ihaninta aikaa vuodessa, joten haluan ehdottomasti viettää sen rakkaideni luona. =)

Ongelmana kuitenkin nyt on, että pitäisi löytää Indylle IATA:n hyväksymä kantolaukku, jonka mitat olisivat max. 43 x 31 x 20 cm ja joka ei maksaisi maltaita. Joka puolelta suositellaan Sherpa Bag:iä, mutta nuo maksavat kuitenkin sen vajaa sata euroa ja haluaisin päästä hiukan halvemmalla, kun ei tuota koiraa kuitenkaan tule niin paljoa kuskattua.

Voiko kukaan auttaa minua tämän ongelman kanssa?! Ei vain keneltäkään löytyisi nurkista lojumasta sopivaa laukkua tyhjänpanttina? Vinkkejä?


  •  Let's face it, I just can't stay away from treats. But I'm keeping it healthier this time. Today my dessert was sliced banana with honey, hazelnuts and a little bit of whipped cream.
    But anyway. Christmas is comind and I'm so excited! But I'm not gonna post any Christmas posts until December so... My problem right now is that I'm going to fly back home for Xmas and I don't have a proper bag for my dog. Airlines are so strict about everything and the bag can't be any bigger than
    43 x 31 x 20 cm and it should be approved by IATA... AND I don't want it to cost like 100€... Help?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com