15. marraskuuta 2011

Kurkistus Mucha-projektiin


Tämän päivän olen viettänyt lähinnä vain sisällä oloasussa ja muissa römppävaatteissa hengaillen. Ollut vähän sellainen päivä, ettei ole jaksanut oikein lähteä mihinkään. Ja sitä paitsi minulla oli kauhea hinku jatkaa maalausprojektiani, jos se vaikka joskus tulisi valmiiksikin. ;) Siinä menikin sitten melkein koko päivä. Eikä se ole vielä läheskään valmis todellakaan!

Mutta! Keskeneräistä työtähän ei saisi koskaan katsoa, mutta teen nyt poikkeuksen ja päästän teidät kurkkaamaan, että missä mennään:Maalaan tätä siis akryyleillä pahvipohjalle. Noita kukkeloita maalasin jo aiemmin ja tänään olenkin vain tehnyt töitä tuon ihon kanssa. Plus hahmottelin naaman kokonaan uusiksi, koska en pitänyt siitä (se veikin ehkä eniten aikaa). Ja vielä olisi sellainen 90% työstä maalaamatta. Mutta kyllä se siitä etenee... Hitaasti mutta varmasti. :D


  •  Today I've spent my day pretty much in doors. I didn't have energy to go outside but I was eager to continue with my painting project. It's not even nearly finished but I'm showing it to you anyway. ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com