23. marraskuuta 2011

Lahjatoivekollaasi

Joulu lähestyy ja minulta on jo paljon kyselty, että mitä toivon joululahjaksi. Koska minulla ei ole oikein mitään erityistä toivetta, niin ajattelin pistää tänne pientä kollaasia siitä, minkä tyyppisiä asioita olisi ihana saada joululahjaksi.

Toivelistani koostuu lähinnä kauniista ja suloisista esineistä ja koruista, sekä erilaisista hemmottelutuotteista. Kollaasiin eksyi monia tuotteita Lisbeth Dahlilta , jonka katalogista ottaisin itselleni mielelläni vaikka kaiken.
Löytyy tuolta jotain hyödyllistäkin! Tuo Miss Étoilen korvakoruteline olisi oikeasti kätevä, koska korvikseni valloittavat jokaisen pikkulootan, mitä kämpästä löytyy. Tarvitsen myös korttikotelon, koska kaikki korttini eivät mahdu enää lompakkooni. Tuo Erikssonin on siinä mielessä mukava, että siinä on myös oma tasku käteiselle.
Jo aiemmin mainitsemani uusi kamera on ehdottomasti näistä kaikista toivotuin, mutta minulla on pieni kutina, ettei Joulupukki tuo sitä minulle tänä jouluna. Hattulaatikko on ollut toivelistallani jo pitkään, mutta en ole vielä löytänyt mistään sopivaa (joka olisi myös sopivan hintainen).
Kollaasiin keräsin myös pari tuotetta, joita haluaisin päästä kokeilemaan. Nimittäin Mor Cosmeticsin Cassis Noir huulinektari ja Yves Rocherilta bongaamani savinaamio. Että sellaista. ^^

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com