21. marraskuuta 2011

Liikuntarajoitteinen

Ziisus! Olen kärsinyt lauantaista asti aivan järkyttävistä pohjekivuista. Kyllä. Ja ajattelin nyt raportoida. :D En viime viikolla oikein kuntoillut mitään, joten päätin korvata sen perjantaiaamuna pikkaisen rankemmalla treenillä, mikä ei ilmeisesti olisi kannattanut. Olen nimittäin kävellyt nämä pari päivää sellaisella sumopainijatyylillä, koska en pysty siirtämään jalkaani taakse kunnolla kävellessä. Pohkeet ovat niin kosketusarat, että niiden paijaaminenkin sattuu hiukan...... Hessu arvelikin, että saatoin venäyttää jotakin. Sain ainakin hyvän tekosyyn olemaan kuntoilematta vähään aikaan hihih.

Mutta olen yrittänyt tänään kuitenkin kävellä paljon, koska se tuntuu helpottavan, kun pysyy liikkeessä. Jos istahdan sohvalle hetkeksi ja nousen ylös, voi kuolema. Oli ainakin Indylle mukavaa, kun sai kävellä oikein extra pitkän lenkin.


Btw olen ajatellut vaihtaa jossain vaiheessa tässä blogini nimeä ja osoitetta. Tuo kanelimuffinssi oli vähän tuollainen "Minkä laitan nimeksi? No mä tykkään kanelimuffinsseista". Jeps. Eli tiedoksi teille kaikille tuhansille ihmisille, jotka seuraatte blogiani aktiivisesti... Plus! Jätän nyt surkeat englanninkäännöseni pois. :D Ne ehkä palaavat jos niille on tulevaisuudessa tarvetta, mutta ainakin tällä hetkellä koen ne täysin turhiksi. Hauskaa maanantai-iltaa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Indy on kyllä ihan älyttömän kivan värinen!
    Kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! =) Ja Indykin ottaa kyllä mielellään kehut vastaan. ^^

    VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com