10. marraskuuta 2011

Little Black Dress

Varasin tänään lennot Etelä-Suomeen ja takaisin. Ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa halpalentoyhtiö Norwegiania. Oli kyllä aikamoista säätämistä, täytyy sanoa. Lopulta sitten päädyttiin siihen, että minä menen yksin lennolla ja Indy tulee mieheni kanssa junalla perästä. Tuli näin meille paljon helpommaksi ja halvemmaksi. 13.12. Helsingissä ollaan. =)

Mutta asiaan... Tänään päädyin taasen kaupungille pyörimään ja siihen oli syynä mm. KappAhlin clubipäivä. Löysinkin vaatekaappini jo kauan sieltä puuttuneen pikkumustan! Kaunis, simppeli pitsimekko irtosi reilulla parillakympillä. Mahdollisesti tulee vilahtamaan joulukuunpuolen postauksissa päällänikin. ;)
                                                                       
KappAhlin vaatteissa on aina ollut se ongelma, että tuo koko S:kin on hieman reilun kokoinen, eikä niillä ole useimmissa tuotteissa XS:ää ollenkaan. :S Mutta tuo mekko ei ollut yhtään liian löysä, vaikkei nyt ihan ihonmyötäinenkään. Ihana joka tapauksessa! =)

  •  Flight to Helsinki is now booked. I decided to try the Norwegian airline this time. But anyway, today was KappAhl's Club day and I found this cute lacy little black dress. You might see me wearing it next month. ;) KappAhl's size S is usually a bit too loose for me and they don't have size XS at all. But this dress is lovely anyway! =)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com