24. marraskuuta 2011

Vaatesaalis

Sain tänään Nitalta paljon uutta kivaa vaatekaappiini. Kellaria ja kaappeja tonkiessa löytyi monia ihania vaatekappaleita, joille ei kuulemma ollut käyttöä, joten poimin sieltä muutamia ihanuuksia itselleni. ;) Tämän päivän saldo: kahdet kengät, huivi, kaksi hametta, mekko, kaksi paitaa, liivi ja jokin bleiserin tapainen.

Muutamia vaatteita pitää hieman käydä kaventamassa sun muuta, koska osa on minulle olkapäistä hieman liian leveitä. Esim. tuo etualalla oleva paita. Aivan ihana, mutta hiukan liian iso. Olisin voinut laittaa sen vaikka heti päälle, mutta... No, hyvää kannattaa odottaa. =) Kuvassa näkyy myös tuo leopardikuvioinen huivi. Lepardi ei yleensä ole kyllä yhtään minun juttu, mutta tuo oli mielestäni nätti.

Ja sitten...

...sain myös nämä mustat nahkasaappaat! Ihastuin kyllä heti. Tykkään tuosta hauskasta raita-yksityiskohdasta. ^^ Kiitos Nita! Nyt kun kaikki lumetkin sulivat pois (>8( !), niin voin kiskaista ne jalkaan vaikka heti huomenna. Ellei nyt sitten yöllä sada yhtäkkiä kahtakymmentäviittä senttiä lunta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com