25. joulukuuta 2011

Joulufiilistelyä & Lahjakatsaus


Vaikkei lunta tullutkaan, niin on se joulu aina niin ihanaa. Olen nyt kolmena päivänä syönyt itseni sellaiseen ähkyyn, ettei mitään rajaa. Meillä on tapana syödä aatonaattona porukoiden luona ensimmäinen jouluruoka, sitten mennään aattona naapuriin mummolaan syömään vähän niinkuin se "pääjouluruoka" ja sitten joulupäivänä ravataan näiden kahden talon välillä mässäilemässä rippeitä. Olo on kyllä sellainen, että ei tekisi mieli laittaa hernettäkään suuhun seuraavaan kuukauteen.

Mutta tuossa eilisen moikkausvideossa taisin pikkaisen luvata, että esittelen joitakin lahjojani teille. Tässä tällainen suurpiirteinen esittely siis, missä on suurin osa lahjoista:1. Aivan hurmaava uniikki käsintehty tarjotin Anna Enne:ltä. Niin odotan, että pääsen joku synkkä ja sateinen ilta kantamaan tällä teetä ja pikkupurtavaa olohuoneen sohvalle ja kääriytymään viltin alle. ^^

2. Dieselin hauskan erilainen uutuustuoksu Loverdose.

3. The Body Shopin Spiced vanilla suihkugeeli. Olen aivan rakastunut noihin tuotteisiin! Viime jouluna ostin itselleni tuota samaa "sarjaa" käsirasvan ja se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla.

4. Parit korut itseltäni itselleni. Kaikki niin kauniita, että oli pakko hemmotella itseäni vähän. Siellä on yhdet korvikset, rannekoru ja sormus. Varmasti näkyvät myöhemmin tarkemmin kun pääsevät käyttöön. Ostin ne kaikki Jumbon Bijou Brigittestä.

5. Sonilta sain mm. tämän aivan ihanan korvistelineen, mikä toivelistaltani löytyikin. Nyt saan osan laatikoiden pohjilla lojuvista koruistani esille nätisti. Telineessä roikkuvat korvikset eivät ole uusia, ihan vain rekvisiittaa. :)

6. Pari uutta Paulo Coelhon kirjaa, The Zahir ja Alef. Näitä kirjoja on aina mukava lueskella. Pari Coelhon kirjaa on vielä hyllyssäni kesken, mutta kun olen ne lukaissut, niin ei muuta kun näiden kimppuun.

7. Kalevala Korun Tuukkalan riipus -riipuksen sain Villeltä. Rakastan! ♥ Tätä nimenomaista korua olen himoinnut jo ties kuinka kauan, oikeasti. Ja nyt mies meni ja osti sen ja olen ihan onneni kukkuloilla. =D (Kaulassa tälläkin hetkellä... ^^)

8. Yves Rocherin kätevä meikkipaletti. Siinä on 24 luomiväriä, 24 huulikiiltoa ja 6 poskipunaa. Aikeissanihan oli ostaa joulun jälkeen Inglotin luomiväripaletti, mutta ehkä annan sen ihan pikkiriikkisen odottaa vielä. Testailen näitä ensin.

Siinä oli muutamia lahjoja. Näiden lisäksi sain mm. paaaljon suklaata, Darth Vader -säästöpossun (... mikä on yhtä upea kuin miltä kuulostaakin :D), purkkia, purnukkaa ja kaikkea ihanaa pikkusälää. ^^ Niin se vaan taas joulu porhaltaa ohi kauheaa vauhtia... Nauttimaan viimeisistä hetkistä pipareiden parissa.

1 kommentti:

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com