2. joulukuuta 2011

Joululahjaostoksia ja Jotain kivaa itselleni

Tänään oli oikein unelmapäivä käydä jouluostoksilla keskustassa. Siellä on Sampokeskuksessa Lahjojen Yö ja Revontulessa on Joulupukin Yö, mikä tarkoittaa sitä, että kaupat ovat yöhön asti auki ja paljon tarjouksia kaikissa liikkeissä. Kaiken lisäksi eilen oli rahapäivä ja lisäksi tulivat tänään veronpalautukset, joten ajattelin pikkaisen hemmotella itseänikin siinä sivussa. ;)

Kicksistä kaappasin itselleni kynsilakan sävyä "Ballerina shoe" ja sitten tuon Proffsin kuivashampoon (sitä kun ollaan nyt kehuttu kaikista suunnista). Mukaan tarttui myös The Body Shopin  E-vitamiini kosteusvoide.


KappAhlista bongasin lämpimän uuden snoodin. Vanhani jäi kotiin etelään, joten ajattelin ostaa uuden. Kaikenlisäksi se olisi ollut vain 9,95€, mutta sain siitä vielä alea ja hinta tippui parilla eurolla. =)


Nätit korvakorut löytyivät Seppälän ale-hyllystä kahdella eurolla.


Ja sitten Revontulessa oli tullut myyjä Pärnusta myymään ihania manteleita. Kävellessäni ohi kojusta tunnistin tuoksun. Ne olivat niitä aivan herkullisia samoja mitä olin joskus maistanut Tallinnassa muutama vuosi sitten! Oli aivan pakko ostaa pieni tuutti. ^^


Viimeiseksi löysin ihan sattumalta Hennesiltä hauskan vekkihameen. Olen metsästänyt sellaista jo jonkin aikaa, mutta ne ovat aina olleet mielestäni vähän hintavia. Kävelin vain nopeasti kaikki hyllyt läpi ja huomasin tuon sivusilmällä. Ajattelin kurkata hintalapun, vaikka ajattelin sen kuitenkin olevan kuitenkin jotain kaksi- tai kolmekymppiä, mutta... Tadaa! Se oli alennettu hintaan 9,95€! Riuhtaisin sen mukaan sovituskoppiin ja sehän istui täydellisesti vyötäisiltä, vaikkei ollutkaan resoria. Uusi lemppari hame löytyi sitten sieltä. =)


P.S. Joulukalenterista tuli punatulkkuja! ^^

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com