16. joulukuuta 2011

Kaksi päivää kakkuilua

Noniin! Sain kunnon koneen käyttööni ja pääsen laittelemaan kuvia parista kakkuilu kerrasta:

Kakkuilua Part IEnsin käytiin tuossa keskiviikkona Bukan kanssa Kulmiksessa. Olin pettynyt, kun siellä ei ollut Sacherkakkua taaskaan. Olisi juuri tehnyt kauheasti mieli. Ne taitavat ottaa sen aina jouluksi pois valikoimista. No otettiin sitten kumpainenkin jotakin joulukakkua joulun kunniaksi. Karu totuus kuitenkin oli, että se maistui vähän raa'alta pullataikinalta... No kyllä se siinä vaniljakaakaon kyljessä meni ihan mukavasti joka tapauksessa. Pienestä setbackistä huolimatta oikein maittava reissu. =)
Kakkuilua Part II

Eilen käytiin äidin kanssa testaamassa uusi Kellokoskella avattu kahvila, Kinuskilla. Paikka sijaitsee kauniilla vanhalla tehdasalueella. Tarjolla on kaikkia ihania kakkuja, piiraita ja salaatteja. Kahvilassa tarjoillaan myös lounasta arkisin ja listalta löytyy kunnon perusruokia kuten lasagnea ja uunilohta.


Kahvilan yhteydessä on myös pieni sisustus-osasto, mistä voi ostaa mm. koriste-esineitä, saippuoita ja muutamia nättejä korujakin löytyy valikoimasta.


Mutta mikä tärkeintä, kakku oli superhyvää! :D Kokeilin pitkästä aikaa suklaajuustokakkua. Mietin pitkään sen ja toisen kakun välillä missä oli jotain puolukkaa ja valkosuklaata ja ties mitä. Eli pitää käydä sitäkin vielä maistamassa tässä lähi päivinä. ^^ Rovaniemellä kun ei ole oikein mitään ihania kakkuilupaikkoja, niin nyt tulee käytyä ehkä vähän liikaakin...


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com