28. joulukuuta 2011

Printtejä Alesta

Kello ei ole vielä mitään ja olen jo täällä kirjoittelemassa. Syynä siihen se, että heitin miehen ja koiran junaan Rovaniemelle seitsemän aikaan. Täysin epäluonnollista herätä, kun kello näyttää jotain viidellä alkavaa... Mutta koska ei enää väsytä tippaakaan, niin tulin tänne esittelemään eilisiä alelöytöjäni.

Päätin jo olla ostamatta mitään talvivaatteita enää, koska kesä on kuitenkin ainakin melkein kohta. Hope so. Joulu meni jo, eli ei sitä lunta enää tarvitse tulla. (Hitusen katkera olen...) Eli pyörin siis kaupoissa potentiaalisia kesävaatteita silmällä pitäen ja parit lähtivätkin mukaan.

Kaunis läpinäkyvä liuhupaita Vero Modasta. Aivan jumalaisen tuntuinen päällä! Ja lämmin kesätuuli plus liuhupaita on jotain aivan ihanaa... Tätä oli myös punaisena. Jännä valinta ottaa siis tämä sininen, koska mulla on nyt tämän lisäksi vain yksi sininen vaatekappale. Ehkä juuri siksi tarrasin tähän.


Toinen ostokseni oli kyllä todellinen ylläripylläri. En ole koskaan voinut sietää kukkakuviota, etenkään sellaista missä on ruusuja, mutta nämä olivat jotenkin vaan niin kivat. Kyseessä EIVÄT ole legginssit, pitkätkalsarit tai yöhousut, vaikka kuvassa vähän siltä näyttävät kieltämättä. :'D Tykkään näiden mallista todella paljon ja omistankin jo kahdet samanmalliset. Ne eivät ihan ole haaremihousut, tai tietääkseni niitä ei sellaisiksi luokitella (?), mutta kuitenkin löysät ylhäältä ja kapenevat sitten alaspäin. Ihanan rennot kesähousut. Lindexistä löytyivät nämä.

...Jos en muuten ihan väärin muista, niin olen nauranut näille housuille joskus räkäisesti. On ne kyllä ihan kauheet, mut silti niin kivat. :D


Huomenna suuntaankin uudestaan katsastamaan aleja Helsinkiin. Täytyy vähän varoa, ettei tartu mitään liian suurta kasaa mukaan, että mahtuvat kaikki lentolaukkuun. Ei mikään helppo missio.

2 kommenttia:

  1. en nää mun kommenttia.. tämä seppo on grrrhhhmm (yo, daa) nii mut mut nii toi paita onko se mulle tuttu? ollaako sitä ihmetelty että dorky mutta silti supakhuul?

    VastaaPoista
  2. .... Se on muuten just se paita! :D En tajunnu yhtään. Se oli siellä ylhäällä sillon. Joo. x))

    VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com