23. tammikuuta 2012

Liikkumisvimma

Tuntuu, että joka ikinen kirjoittaa siitä, kuinka lupaa alkaa nyt liikkumaan enemmän ja käymään salilla ja muutenkin elämään terveellisemmin. Viime yönä sain itsekin liikkumisvimman, jota en uskonut koskaan saavani. :D Valitan aina hölkkäilijöistä ikkunani alla, kun itse vain löhöän sohvalla tai vaihtoehtoisesti datistelen. No more! Ei musta ikinä mitään salihirviötä tule, mutta onhan se mukava pysyä kunnossa.

Kirjauduin pitkästä aikaa Heia Heiaan (tosiaan loin sinne tilin jo ties kuinka kauan sitten, mutta siihen se jäi... ) ja sain merkittyä sinne ihka ensimmäiset "treenit". Jes. Sivu on nyt läntätty kirjanmerkkipalkkiin muistuttamaan, etten vain "unohda" koko prokkista.

Puolen tunnin reippaan lenkin jälkeen palkitsin itseäni uudella tänään postilootaan kolahtaneella Ellellä ja muhkealla palalla tiikerikakkua. Omnom. Ja ei muuten hätää! En aio pitää blogia minään treenipäiväkirjana vaan jätän sen suosiolla tuonne Heia Heian puolelle. Tottakai aiheesta voi tulla ja tuleekin varmasti jokunen postaus välillä, mutta samoilla linjoilla pysytään kuitenkin. ^^

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com