17. tammikuuta 2012

My home would be like...

Miltä unelmakotini näyttäisi? Olen aina rakastanut antiikkia ja kaikkea vanhanaikaista. En usko, että talostani löytyisi kovinkaan paljoa mitään modernia, koska moderni on mielestäni yhtäkuin tylsää. Ennen nähtiin vaivaa ja huonekaluista sekä pienistäkin esineistä tehtiin kauniita ja mielenkiintoisia. Kauniit asiat tekevät jokaisesta päivästä elämisen arvoisen.Makuuhuoneessani olisi kaunis pylvässänky, lipasto liinavaatteille ja suunnattoman suuri vanha vaatekaappi. Keittiössä/ruokasalissa olisivat vitriinit astioille ja kattokruunu valaisemassa ruokailuja. Taloni tulvisi värejä, kontrasteja, kankaita ja tummaa puuta. Tapetit olisivat jopa melkein ällöttävän krumeluureja ja silmät uisivat yksityiskohdissa minne ikinä katsookaan.

Haalisin kaikkea kaunista ympärilleni. Pienet kotoisat huoneet, jotka pursuaisivat kaikkea ihanaa. Joillekin voisi tulla jopa huono olo siitä kaikesta tavaran ja värejen paljoudesta, mutta minulle se olisi unelmaa. Pieni levähdyshetki silmille suotaisiin, kun istuutuisin penkille suuren ikkunan eteen katselemaan puutarhaan.

Tottakai yksi välttämättömyys olisi se ihana pieni työhuone, jossa olisi kirjoja kattoon asti. Kaiken kaikkiaan haluaisin tunkea suuren kartanon pienen talon sisään. Siltä taloni näyttäisi. Minikartano. :D Tämän hetkinen kerrostalokaksiomme ei ole lähelläkään unelmaani... Mutta toivotaan, että joku kaunis päivä huomaan asuvani juuri siinä talossa, josta unelmoin.


Ja btw nyt blogia voi seurata myös Bloglovinissa: Follow my blog with Bloglovin

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com