15. tammikuuta 2012

Pakkanen puri naamaan

 17 astetta pakkasta. Pikkaisen hirvitti, mutta lähdin kuitenkin Villen mukaan kävelemään keskustaan hakemaan autolle akkulaturia. Sen verran kylmä, että olisi mukava saada auto käyttöön pitemmille reissuille.

Rakkaista talvipopoistani irtosi nyt taas kerran pohja, enkä jaksa enää liimata sitä, joten kiskoin syyslenkkarit jalkaan villasukkien kera. Varpaat olivat niin totaalisen jäässä kun päästiin keskustaan, että marssin heti suinpäin Anttilaan katsomaan josko alehyllyistä löytyisi jotain lämmintä jalkinetta lopputalveksi.Löysin ihan basic mustat ihanan lämpimät saappaat alle parinkympin. Olinkin vähän haikaillut tällaisten perään, jotka voi vain kiskaista jalkaan, eikä tarvitse aina joka kerta sitoa, kun käy vaikka koiran kanssa ulkona pikapikaan. Ostosten jälkeen käytiin sitten vielä vähän Amarillossa istuskelemassa, kun ei millään malttanut lähteä ulos jäätymään.
Varpaat pysyivät lämpiminä takaisintulomatkan, mutta naama paleltui totaalisesti. Nyt on kestopuna poskilla ja nenä tuntuu siltä, että sen voisi katkaista sormilla kuin jääpuikon. Seuraavaksi jääkaapista mikroon eilen paistettuja lettuja ja lämmintä kaakaota. ♥

P.S. Mun mielestä sellainen ultimate talvipipo olis sellainen Magneton kypärän muotoinen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com