6. tammikuuta 2012

Pientä nikkarointia

Tänään tuli vähän ex tempore puuhaa. Katselin meidän keittiön karmaisevan aution näköistä seinää ja päätin, että haluan siihen kirjahyllyn. Se oli sitten saman tien suunta kohti huonekaluliikkeitä. Löysimme Sotkasta ihan perus vaalean puun värisen hyllyn 45€.. Seuraavaksi suunnattiin K-Rautaan ostelemaan tummansävyistä lakkaa, tapettia, liimaa, sutia ja telaa. Tarvikkeet maksoivat 26,54 € eli koko hyllylle tuli hintaa 71,54€. Ei nyt sinäänsä niin paha varsinkaan kun saatiin sellainen hylly kun haluttiin ja plussaahan on aina se, että saa itse puuhata. =)


Yleensä sellaiset nätit hyllyt, joissa on tapetti takaseinällä, maksavat aivan älyttömiä. Kannattaa tehdä itse! Ei vaadi paljoa. Nuo Easy up tapetit ovat niin helppoja käyttää. En itse ollut koskaan leikkinyt tapeteilla ja tuli silti oikein hyvää jälkeä. Meillä on myös suunnitelmissa ostaa uusi lipasto jossain vaiheessa ja ajattelin koittaa ehkäpä myös niiden laatikoiden pohjien tapetoimista. Joo, totaalinen tapetoimis-innostus iski nyt tähän tyttöön.
Ihan kivan näköinen tuli. Olen tyytyväinen. Nyt vain odotellaan lakan täydellistä kuivumista, että pääsen asettelemaan tavaroitani siihen. Niin ja tosiaan tänäänhän Piti siivota, koska huomenna on vieraita tulossa... No, yösiivoamiseksi meni.

1 kommentti:

  1. oi miten hyvän näkönen tuli!! :) ja ihana indipindi <3

    VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com