25. tammikuuta 2012

Wednesday


Unohdin eilen ostaa itselleni uuden kalenterin, joten ajattelin pyyhkäistä nopeasti keskustaan pyörällä korjaamaan asian. Ilokseni huomasin kuitenkin, että avaimeni ei mene pyörän lukkoon ollenkaan. Jäässähän se oli. Ei millään olisi jaksanut kävellen mennä, mutta keräsin itseni ja lähdin taapertamaan.

Jossain vaiheessa pyyhälsin Sampokeskukseen ja huomasin paikan olevan aivan tupaten täynnä. Kysäisin joltain random kaverilta, että mitäs täällä tapahtuu ja Haavistohan sinne oli tulossa juttelemaan. "Ai, no kiva" vastasin ja jäin sinne hetkeksi mussuttelemaan ostamiani maapähkinöitä ja rusinoita.

Löysin kyllä muuten sen kalenterin, mutta tapahtui taas jotain väistämätöntä ja matkaan tarttui vähän ylimääräistä.Maybellinen punat olivat tarjouksessa ja koska olen huulipunien suurkuluttaja (paitsi näin talvella ei tule ihan niin älyttömästi käytettyä, etteivät huulet kärsi liikaa) niin enpäs voinut vastustaa. Glamourous Red & Wooden Brown, as you can see. Ovat mukavan kevyitä punia, eivätkä itseasiassa tunnu kuivattavankaan paljoa. Ehkä huulet voisivatkin selvitä näiden kanssa talvellakin. Testataan! =)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com