22. tammikuuta 2012

Yökyöpeli ja Farkkushortsit

Kello lyö 12 yöllä ja mitä Ida tekee? Alkaa puuhaamaan itselleen shortseja. Mulla tulee aina yöllä joku hirveä hinku touhuta kaikenlaista. Päivällä hyvä jos saa mitään aikaan, mutta silloin kun pitäisi mennä nukkumaan, niin kauheasti löytyy energiaa ja pakko ruveta näpertämään jotakin.

Mutta kuitenkin niihin shortseihin. Ostin joskus muutama kuukausi sitten kirpparilta farkut, jotka olivat leveälahkeiset ja kaiken lisäksi aivan liian pitkät. Mutta olihan ne pakko ostaa, kun kerran Beaversit ovat... Ajattelin, että väkerrän niistä sitten joskus jotain ja ne päätyivätkin lojumaan sinne kaapin perukoille kuukausiksi. Nyt kuitenkin tekemisen puutteessa tongin housut esiin ja aloin leikkelemään.


Ihan kivathan niistä tuli. Nyt ne ovat vain rullattuna ja en ole varma jäävätkö ne lopullisesti tuollaisiksi vai ompelenko tai revinkö niitä jopa lisää. Seuraavaksi shortsit katoavat taasen kaapin pohjalle odottelemaan lämpimämpiä kelejä ja minä menen keksimään jotain muuta puuhaa kunnes simahdan. Öitä!

4 kommenttia:

 1. noista tuli tosiaan erittäin kivat! :--)

  http://once-real.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. khuul! mul tulee heti mielee et prinsessa leial ois ollu repus tollai shortsis ku ne oli siel endorin kuun metsissä :D eli tosi jees

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Joo just se tuli mullaki mielee........

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com