4. helmikuuta 2012

Perjantaita

Eilisilta ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan vain sitä rentoa kotona löhöilyä. Lähdettiinkin meinaa Lauran kanssa illanviettoon keskustaan. Laura tuli hakemaan autolla ja ajattelin, että kyllä pärjään jos laitan farkkujen alle yhdet sukkikset (...) ja laukkuun ylimääräisen villapaidan kotimatkaa varten - virhepäätelmä nro 1.

Heiluttiin baareissa yhdestätoista sinne ihan pilkkuun asti ja sieltä mäkkäriin, minnekäs muualle... Olin ajatellut fiksuna taas, että pärjään koko illan vaikken syökään mitään ennen lähtöä Vaikka se nälkä tosiaan yllätti jo ennen kymmentä... Se oli nyt sitten se virhepäätelmä nro 2. Kärsin aamulla enemmän Big Bacon -morkkiksesta kuin mistään muusta.

Odottelin siellä mäkkärissä sitten, että Vili pääsee töistä, jotta päästään kävelemään samaa matkaa kotio. Ja sitten tuli tosiaan sen kotimatkan aika jossain puoli viiden aikaan. Kamalin Kotimatka Ikinä! Ihan rehellisesti sanottuna. En ole ikinäikinä ollut niin jäässä. Jaloista ei löytynyt enää tuntoa matkan puolivälissä, ripset olivat jäätyneet niin kiinni, että oikeasti hädin tuskin näin eteeni ja naamakarvat jäätyivät kiinni kaulaliinaan. Olin niin kuitti, että olisin voinut vain jäädä hankeen istumaan. Ei enää yöllisiä kävelyitä keskustasta tuommoisessa pakkasessa. Piste.

Sellainen avautuminen siis tänään. Mutta kaikkea tuota lukuunottamatta oli ihan super hauska ilta! :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com