2. helmikuuta 2012

Tule jo takaisin...Kesäkesäkesä. Tulisi jo! En ole kyllä koskaan odottanut kesää näin paljoa. Jäätelöä auringonpaisteessa rannalla. Bikinit ja tuulessa hulmuava maximekko. Pyörällä keskustaan ja mansikoita niin paljon nassuun, että suu turtuu. Olen ostanut niin paljon kivoja kesävaatteita, etten millään malta enää olla pitämättä niitä. Vielä pitäisi vain porskuttaa menemään neuleissa ja niissä muutamissa housuissa, joihin mahtuu tarpeeksi leggareita alle. Yyh. Mites muiden kesänodotukset? Vieläkö talvessa riittää taikaa? :D

Kuvat: Biksut, H&M - Kassi & sandit, Asos - Muut, We♥It.

6 kommenttia:

 1. Täällä taitaa olla vieläkin kovemmat kesän odotukset ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se edes mahdollista!? :D Kaipa se on. Tule kesä tule! ^^

   Poista
 2. noh, sä tiedät mitä mieltä mä oon talvesta :D ja muutenkin, vuodesta vois poistaa kolme vuodenaikaa ja jättää kesän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä olen kyllä aivan samaa mieltä. Voisin elää kesää ympäri vuoden without any problems. :D

   Poista
 3. Kyyyyllä tätä talveeki jaksaisi, jos vain pakkaslukemat tippuis tuonne -10 :) Muuten talvi niin ihanan näköstä ollut ja kauniita aurinkoisia päiviäkin tosi paljo saanut kokea jeee:)

  Niin, enhä mie tieteskää laittas pahitteeks jos se kesä nyt yhtäkkiä alkais ja tulis jäädäksee seuraavaa talvee saakka ;) Kesä on kyllä ehdottomasta parasta aikaa<3 Mutta, talven pitää aina tulla muistuttamaan tästäkin seikasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta, että sitä kesääkin osaa aina arvostaa ihan eri tavalla kun on tämä jäätävä talvi aina välissä. :D Ja talvi osaa kyllä olla todella kauniskin. :))

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com