30. maaliskuuta 2012

Pieni Pala Lappia

Ja kuten jotkut varmasti jo hoksasivat, niin otsikko viittaa toiseen kuvien kaulakoruista. Niin siihen alempaan. Poronnahasta ja sarvesta tehtyyn koruun. En ole tuota ostanut täällä ollessani vaan sain sen joskus ihan pienenä tuliaiseksi isältäni. Löysin sen jostain laatikon pohjalta ja enhän minä sitä koskaan ollut käyttänyt. Tai ehkä kerran. Olen aina vain ajatellut, että joo se on se tuliainen ei sitä voi käyttää... Miksi? Sehän on kaunis koru. Oli se sitten kliseinen Lapin tuliainen tai ei. :D

Illalla olisi tarkoitus suunnata keskustaan katsomaan jotain random bändiä. Ihan on mukava päästä vähän ulos kieltämättä. Raahaan kameran mukaan ja ehkäpä jaksan parit kuvatkin ottaa illasta. Se on sitten eriasia, että löytyykö niistä yhtäkään julkaisukelpoista.

2 kommenttia:

 1. Mistä toi musta paita on ostettu? TOsi ihana!

  xx Heidi Caterina

  P.s Jos street fashion ja DIY-projektit kiinnostavat, käy kurkkaamassa mun blogiin ja jos blogi on jees, tuu lukijaks :)

  SearchingforLBD.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se paita on Hennesiltä ostettu joskus ehkä viime vuoden puolella (?). Ja joo käyn ilman muuta kurkkaamassa blogisi. ;)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com