27. huhtikuuta 2012

Amarillololoo

Ihan ensiksi kiitos teille kaikille, jotka laitoitte feedbäkkiä blogistani edelliseen postaukseen! Oli todella mukava lukea kommentteja ja niistä tuli todella hyvä mieli. :) Etenkin vaatteisiin liittyviä juttuja tunnuttiin kaipaavan enemmän ja lupaan koittaa tehdä niitä mahdollisimman paljon tulevaisuudessa. I'll do my best!

Sitten tähän päivään...
Mentiin tosiaan tänään herkuttelemaan Amarilloon. Vaikka kuinka kippasinkin eilen sitä kaakaota, niin eihän sitä nyt niin terveinä tänään oltu, surprise. Mutta eipä se kuume mitään haitannut. Pääasia kuitenkin oli, ettei ollut liian tukossa maistaakseen. Olisi ollut vähän tylsää syödä oikein superherkkusafkaa jos ei olisi pystynyt maistamaan mitään. Whiskey Chicken ja jälkiruokadrinksu. ♥
Oli ihanaa rentoutua ja käydä ulkona syömässä pitkästä aikaa. Nyt on vuorossa sohva, telkkari ja Classic Kerrossuklaa -jäätelö. Omnom.

6 kommenttia:

 1. Vau, mikä ihana paita sulla on :) Mistä se on ostettu?
  PS koita parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos se on ostettu Beyond Retrosta Tukholmasta ja koitetaan! :)

   Poista
 2. viltsukka on taas niin komeena :D paranemisia! t. antibioottikuuri

  VastaaPoista
 3. onneksi olkoon, olet voittanut liebster-blogi palkinnon! :) joo tiedän että oot voittanu sen jo ainakin kertaalleen, mutta annan sen nyt silti sulle :)
  www.lifeofbananas.blogspot.com

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com