15. huhtikuuta 2012

Mätsäreissä

Eli tänään mentiin meidän ensimmäisiin mätsäreihin Indyn kanssa. Olen ollut vähän laiska viemään sitä, mutta nyt päätin lähteä, kun sain kerran Susannalta ja Kempiltä kyydinkin. Ulkonahan oli aivan hirveä ilma! Lunta oli satanut koko yön (jes sinne meni taas ne nilkkurit komeron pohjalle) ja sataa muuten edelleenkin. Oltiin jäätyä kuoliaaksi, kun tuulikin oli ihan turhan jäätävä. Sormet eivät koskaan ole olleet niin lähellä kuoliota kuin tänään muita kuvaillessa. Tai ainakin tuntui siltä...
 Yllä olevassa kuvassa ei nyt ole sitä meidän parhainta seisomista, mutta tuossa vaiheessa koiraakin alkoi jo paleltaa ja kyllästyttää. Mutta! Meni kaikin puolin mielestäni todella hyvin ekaksi kerraksi. Saatiin punainen nauha kuitenkin, vaikkei siitä sitten edemmäs päästykään.
Ensimmäinen kehä meni ihan superhyvin ja Indy teki kaiken tosi nätisti, mutta sitten toinen kerta olikin ihan jotain muuta. Luulin, että sinisen nauhan saaneet menisivät ensin kehään, mutta päättivätkin ottaa punaiset ensin. Joten ihan ensiksi me vähän myöhästyttiin, repäisin taskussani olleen herkkupussin sisällön kiireissäni ympäri kenttää ja Indyltä loppui mun kanssa kärsivällisyys, eikä se jaksanut enää oikein panostaa.

Indy sai kuitenkin kehuja hyvistä liikkeistä ja punainen nauha on mielestäni aika hyvin ensikertalaiselta, joten sähläyksestä huolimatta olen todella tyytyväinen reissuun. Ensi kerralla koitetaan olla sähläämättä, mikä tosin voi olla melko mahdotonta, mutta koitetaan! ;)

4 kommenttia:

 1. Voi tuo on aivan ihana tuo sun koira! Mieki tässä kuussa menossa mätsäreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hän kyllä tietää sen. :D Sulisi jo täältäkin noi lumet lopulta, niin olisi paljon mukavempi käydä useamminkin. :)

   Poista
  2. No täällä korvessa mätsärit järjestetään jotain 3 Kertaa vuodessa :D

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com