1. toukokuuta 2012

Bicyclingling

 Moikka te kaikki! Minä täällä suurinpiirtein hypin ilosta, kevät! Luntahan vielä on siellä täällä, mutta asfaltit ovat lakaistu ja Aurinko armas paistaa. Ehkä hiukan liian viileä vielä bleiserille ainakin täällä Lapissa, mutta pikkaisen sen kanssa uskalsi ulkonakin käväistä.

Jalkaan pääsivät mun kirpparilta eurolla löytämäni popot ja cubusin farkutkin pääsivät koeajoon. Niin ja rakas hopealla vannemaalilla joskus vuonna nakki maalattu Tunturi Tango pääsi ulos tallistaan ensimmäistä kertaa sitten viime elokuun. Ehdottomasti paras kevätfiilis tulee siitä, kun pääsee ajelemaan aurinkoisia pöllyäviä teitä ja tuoksuttelemaan kevään tuoksuja. Miten siellä fiilistellään kevättä? :)

6 kommenttia:

 1. Kevätaurinko piristää munkin mieltä ihan kamalasti! (: Täällä tosin lumet sulaneet jo miltei kokonaan, nauttia voikin vain tuosta lämmöstä ja odotella lehtiä puihin... (:
  Ja taas aivan ihania kuvia! Rakastan tuota värimaailmaasi. Ja noita suloisia lenkiä. (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti täältäkin sulavat loput lumet nopsaan pois. ^^ Ja kiitos paljon! :))

   Poista
 2. Hei! Mistä voi löytää tuollaisen bleiserin? <3 -minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo minun on löytynyt joskus pari vuotta takaperin Ginasta, enkä osaa nyt sanoa, että mistä löytyisi samanlaista. Sama malli on kyllä tullut GT-liikkeisiin välillä uudestaankin erilaisilla napeilla sun muilla. Uskon, että se tulee jossain vaiheessa taas uudestaan. :))

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com