20. toukokuuta 2012

Blogikirppistelyä

 Sain kuin sainkin kaikki kamat hinnoiteltua ja pakattua, tosin myöhään yöhön puuhastelu verotti hieman. Olin nimittäin tänään melkoisen koomainen ja sen näköinenkin, ettei ihan tarpeeksi oltu nukuttu. Kovinkaan montaa julkaisukelpoista kuvaa ei siis tämä naamavärkki tänään antanut, mutta kiitos kuitenkin Sitalle kuvien napsimisesta!
Koomasta huolimatta oli hauska päivä ja oli kiva tavata kaikkia ihmisiä blogien takaa. :)
Kyllä meitä oli ihan mukavasti myymässä, vaikka jotkut ilmeisesti jättivätkin tulematta. Ihmisiä eksyi yllättävän paljon ostostelemaan ja sain pikkaisen myytyä tavaraakin pois, mikä on aina plussaa. ^^ Mitä lienee teen noille lopuille kamoille, kun en ainakaan enää kaappiin takaisin haluaisi tunkea. Enköhän niille jotain keksi kuitenkin.

Kiitos kaikille! Toivottavasti otetaan toistekin. :)) Seuraavaksi aikomuksenani on rojahtaa sohvalle "rankan" päivän jälkeen. Uskallankohan katsoa, että voittaako Suomi pronssia, vai pitäydynkö ihan tällä Puutarhaetsivien linjalla? Will see.

7 kommenttia:

 1. Oli mukavaa, ja oot ihan super symppis. :)

  VastaaPoista
 2. Puutarhaetsivät voittaa kaiken maailman kiekkoilun! Mua aina ihastuttaa se tapa miten ne sattumalta löytää joka jaksossa ruumiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika hyvä tuuri niillä, kun minne ne ikinä meneekään puutarhailemaan, niin löytävät jonkun murhattuna. :D Loistava. ^^

   Poista
 3. Jeijj kiitos Ida osallistumisesta! Oonpas jäätävänä tuolla taustalla :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos teille kaikille, kun saitte moisen aikaiseksi! :)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com