3. toukokuuta 2012

Farkkuliiviä & Koruja

Napattiin parit kuvat tuosta eilen ostamastani GTn farkkuliivistä, vaikka ulkona olikin ihan hemmetin kylmä hillua ilman pitkähihaista. Mutta lupaus mikä lupaus, eikä se kauaa kirpaissut. Täällä satoi muuten luntakin hetken tänään! Arvatkaa vain miten järkytyin kun katsoin ikkunasta ulos... Onneksi se kesti tosiaan kuitenkin vain sen hetken eikä lumesta ollut tietoakaan, kun mentiin ulos.

Mutta takaisin siihen liiviin. Se oli 50% alessa eli hinnaksi jäi vajaa kymmenen euroa. Koko tosiaan oli 42 eli ihan liian iso mulle, mutta kavensin sen viime yönä ja itse olen melkoisen tyytyväinen lopputulokseen. Mitäs mieltä siellä ollaan? Kattelin samaista liiviä joskus aiemmin, eikä se ihan iskenyt se oma koko, koska se oli melko lyhkänen ja halusin vähän pidemmän mallisen. Mutta nyt tämä on just hyvän mittainen! Kannatti jättää silloin kauppaan. Nyt sain pienellä vaivalla just sellaisen kun halusin plus tietty puolet halvemmalla. Win!

Niin ja kuvissa näkyy myös parit koruhankinnat eiliseltä. Aivan iihana kaulakoru ja kultainen norsu-rintaneula, joka löysikin oman paikkansa liivin kyljessä. :)

6 kommenttia:

 1. Wou, tosi ihana liivi! Toi koru on niin oma yksityiskohta =) Tekis kyllä (taas) mieleen opetella ompelemaan kun vaan en osaa paljon mitään käsitöitä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse ollut aina ihan sukka käsitöissä, mutta jonkin aikaa sitten päätin pyytää ompelukoneen lahjaksi ja opetella ompelemaan. :D Enhän minä mikään pro tosiaan ole, mutta perusjutut sujuu ihan tarpeeksi hyvin. :) Että senkus alotat vaan! Varmasti opit nopsaan. ^^

   Poista
 2. hei mulla on sulle tollanen http://mymindwithme.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award.html tuollanoin.. :D

  VastaaPoista
 3. oi sulla on ihana blogi! jään seurailemaan :))

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com