16. toukokuuta 2012

Kesäuutta & Kirppisinfoa

Moikka! Käväisin tänään hommaamassa itselleni H&Mstä pari kesäpaitaa lämpimän ja aurinkoisen päivän innoittamana. 15 astetta lämmintä! Kyllä se kesä on nyt ilmeisesti sittenkin tulossa. :) Kesärenkaatkin uskallettiin jo vaihtaa. ^^ Ostostelun jälkeen menin rentoutumaan kahville itsekseni ja siitä olisi vielä ollut tarkoitus mennä avaamaan terassikausi, mutta koko päivän kiusannut mahakipu sai luopumaan ajatuksesta. Joku toinen päivä sitten. :)

Mutta hei! Kaikkea ostostelua ennen käväisin kuitenkin tsekkaamassa ensi sunnuntaina pidettävän blogikirppiksen tilat! Jeps eli ne, jotka eivät tästä vielä tienneet, niin Starry Eyesin Sita ja Lila (? En muista blogia, anteeksi!) järkkäsivät Rovaniemen bloggaajille oman pienen kirppiksen. Myyjiä on kaiketi tulossa about kymmenisen minä mukaan lukien. Tosin itselläni ei ole kovinkaan paljoa myytävää... Vähän aluksi mietin, että kehtaanko lähteä myymään niin vähän tavaraa, mutta päätin nyt kuitenkin. Varmasti tulee tosi hauska päivä. Jos ei mun tavarat kiinnosta, niin tulkaa ainakin ihmeessä moikkaamaan jos kerkeätte! ;)
Osoite on Valtakatu 18. See you there!

(Päivitys: Ainiin, melkein unohdin! Tai siis unohdin ja nyt lisään jälkikäteen. Kiitos Nastjalle Liebster-palkinnosta! http://nasusdreams.blogspot.com/ ^^)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com