7. toukokuuta 2012

Tukkakriisi

Katsokaa nyt sitä. Tämä reuhka on nähnyt kaiken: napaan asti ylettyvän liuhuletin, rastat, poikatukan, permiksen ja parit värjäyksetkin todistanut joskus muinoin. Kaipaisin hiuksiini jotain piristystä kesäksi, enkä tiedä yhtään mitä teen. Mitään radikaalia tuskin rupean tällä kertaa puuhaamaan. Enkä tuskin värjääkään, koska tukka on kokenut vähän turhankin kovia viime aikoina plus tykkäilen omasta väristäni. Otsatukkaa mulla ei ole vielä ollut, mitäs sanotte? :D Vaikeaa.

Viimeksi olen käynyt kampaajalla, kun otin rastat, eli oliko se nyt kahdeksannella luokalla. Sen jälkeen olen aina leikannut hiukseni itse ja niin olisi tarkoitus tehdä nytkin. Ehkä vähän nipsaisen sieltä täältä. Apua, en tiedä. Enhän mä kuitenkaan enää jänistääkään voi, kun kerran teillekin tästä raportoin. Katsotaan milloin uskallan tarttua saksiin!

6 kommenttia:

 1. Otsis! Otsikseen on aina viha/rakkaussuhde (itellä ainaki :D) mutta aina ku on ollu pitkä tauko ilman otsista ni kyllä sitä kaipaa kehystämään naamavärkkiä. Nyt Ike sakset käteen ja kokeilemaan! :) Haluun nähä :D

  VastaaPoista
 2. Noin nätillä naamalla tukka kuin tukka on kivan näköinen. (: Tuo väri on kyllä aivan upea sulle! Sen pidät!
  Itekkin leikkaan hiukset aina itse! Alkuja turhasta rahankäytöstä kampaajalla, kun ei kuitenkaan ikinä kelvannut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä ihan turhaa rahan haaskausta, kun voi itsekin leikellä. Välillä tosin ei ihan se omakaan luomus oikein miellytä. :D Mutta joo en oo värjäämässä ja kiitti!

   Poista
 3. Olen otsiksen kannalla, vaikka oletkin takkutukkinesi kuin myyttinen naishahmo jostain villistä seikkailueepoksesta!

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No jos siitä sitten tulee takkutukka pienellä otsiksella höystettynä. En tosiaan tiedä, will see. ^^

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com