9. toukokuuta 2012

Uutta Biksua Hennesiltä

Olin eilen niin kesäfiilingeissä, että oli pakko mennä tarkastamaan kauppojen bikini-valikoimia. Okei H&Mn vaan, koska olin bongannut netistä yhdet, joita halusin päästä koittamaan. Ja siellähän ne olivat! Juuri sen malliset, mitä olen etsinyt ja näyttivät päälläkin hyvältä. Ja ne myös pysyvät päällä! Nyt kehtaa kunnolla uidakin, kun ei tarvitse pelätä, että bikinit löytyvät yhden sukelluksen jälkeen jostain niskasta. Ja kun kerran olivat niin täydelliset, niin otin sitten samat kahdessa eri värissä (löytyy myös roosana muuten). Varsinkin, kun ne maksoivat vain tuon 4,95€ kipale!

Okei, aika monta huutomerkkiä tuli käytettyä tuossa selostuksessa, mutta olen vaan niin häpihäpi, että löysin niin hyvät yläosat. Nyt vaan oottelemaan niitä biitsikelejä! ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanat! (: Pitäisi itsellekkin metsästää jostain uudet. Kenties hyödynnän henkkamaukan, jos siellä noin halpoja ja kauniita on... (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä vilkaisemassa! ;) Siellä oli ties mitä muitakin kivoja, mutta eivät olleet etsimääni mallia vaan. :)

   Poista
 2. Kivat! Tänä vuona vois yrittää olla ajoissa noitten biksujen kans. Aiempina kesinä heränny asialle vasta kun kivat mallit ja kuosit on jo ostettu loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuttua hommaa tuo jämäbikinien läpikäyminen. Tällä kertaa päätin onneksi lähteä ajoissa liikkeelle! :)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com