15. toukokuuta 2012

Valokuvauspäivä

Eli tänään oli, tai on vieläkin hetken verran, maailmanlaajuinen valokuvauspäivä. Tarkoituksena oli kuvata omaa arkeansa yhden päivän ajan. Sen kunniaksi onkin teille nyt luvassa tällainen ultimate kuvapostaus. :)
Kuten kuvissa näkyykin, niin Lapin yliopistolta tuli tänään postia. En vieläkään päässyt kuvataidekasvatuksen valintakokeeseen ja taas jäi yhden pisteen päähän! Hieman turhauttavaa, mutta pääsin kuitenkin samaiseen yliopistoon vaatetussuunnittelun pääsykokeisiin, mikä on todella hienoa. :) Mites teillä on käynyt koulujen kanssa? Entäs osallistuivatko jotkut teistä tähän valokuvausrumbaan?

5 kommenttia:

 1. Pääsin yliopistoon ensimmäisellä yrittämällä, heittämällä niinkin mairittelevan lukeman kuin 0.1 piste yli vaaditun pisterajan! :D
  Eli onnenkantamoisella. En ole kuitenkaan kehdannut sillä leijua, kun meidänkin vuosiluokalla on niitä, jotka ovat joutuneet hakemaan useamman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hienoa! On siinäkin hommassa niin paljon tuurista kiinni. Eipä mun auta kuin koittaa vaan uudestaan ja uudestaan, niin ehkä joskus toivottavasti tärppää.:)

   Poista
 2. Kävin tänään kuvallisen viestinnän valintakokeissa ja ens viikkoon asti pitää jännittää tuloksia! Maanantaina yliopiston pääsykokeet hui... Olen tuore lukija ja tykkään kovasti sun blogista, harmittaa kun unohdin tuon valokuvauspäivän ihan kokonaan mutta

  VastaaPoista
 3. Oho lähti kommentti ennen kuin ehdin kirjoittaa loppuun! Olin sanomassa että hyvä että sää teit tämmöisen mukavan päivityksen siitä kun sehän oli ensimmäinen kerta kun sitä vietettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kiva kuulla, että tykkäilet. ^^ Ja hui toivottavasti tärppää! :))

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com