21. kesäkuuta 2012

The Big Plan

Tänään on ollut aika hassu päivä, sillä tehtiin Vilin kanssa jotain aika isoa. Omalla mittapuullani ainakin. Mentiin Comicoon syömään kunnon burgerit (herranjumala, kun olen täysi :o) ja otettiin asiaksemme suunnitella tulevaisuutta. En itse oikein välitä elämän suunnittelusta liian pitkälle, mutta lähiaikoina on alkanut olla jo turhauttavaa, kun ei ole tiennyt yhtään, että mihin tähdätä. Olen onnellinen siitä, että olen vihdoin löytänyt ihmisen, kuka oikeasti haluaa tehdä kanssani pidemmän tähtäimen suunnitteluja.

Ville käy täällä Rovaniemellä koulunsa loppuun ja sen jälkeen muutamme takaisin etelään, jossa aloitamme oman yrityksen. Siitä en hiisku enempää, mutta tällaiseen ratkaisuun päädyttiin ja siihen me kaiken energiamme pistämme. Asioissa on vielä tottakai paljon hiomista ja miettimistä, mutta mielestäni olemme nyt luoneet asioille hyvän ja realistisen pohjan.

En päässyt opiskelemaan vaatetussuunnittelua sinne yliopistoon, mutta olen neljännellä varasijalla. Pääsin sitten sisään tai en, niin pläänit ovat nyt melkoisen selkeät. Ihana tunne, kun tietää minne on menossa. :)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta. :) Tulevaisuuden suunnittelu on kivaa. <3

  VastaaPoista
 2. Onnea yrityksen synnyttämiseen :) Itse en myöskään päässyt aikanani vaatesuunnitteluun mutta se ei minua estänyt :) nyt suunnittelen toista syksynmallistoani :) Tsempit sinne! Oman yrityksen pyöritys on parhaimmillaan parasta ikinä. Kun oikea asenne pysyy mukana niin hommat lutviutuvat :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että onnistuit silti! :) Ja kiitokset tsemeistä. ^^

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com