9. kesäkuuta 2012

I'll Make It......

 Heippa! Tänään käytiin kaupungilla ostelemassa maanantain kokeisiin tarvittavia juttuja. Mukaan tarttui myös uusi iso matkalaukku Laukkutalon muuttomyynnistä. Parin kuukauden etelänreissua vartenhan ei se pieni lentolaukku oikein riitä. Viimeksikin joutui kiskomaan ties kuinka monta paitaa päällekäin, kun ei muuten mahtunut mukaan ja olin silloin about vain viikon matkalla muistaakseni.

Ennakkotyökin etenee ihan mukavasti, vaikka tottakai olen aikataulusta jäljessä. Hirveää paniikkia ei kuitenkaan ole, koska iiihan hirveästi ei ole enää tekemistä ja luulen ajan riittävän. Huomenna tosiaan käydään koiran kanssa kuitenkin mätsäilemässä ja siinä menee suuri osa päivästä... No mutta enhän minä mitään päivällä koskaan tee! Eilenkin koomasin koko päivän ja vasta yöllä sain aikaiseksi tehdäkin jotain.

Nyt pikku päikkärit ennen Merliniä! ^^ Ainiin ja eilinen Salkkareiden kauden päätösjakso! Ahaha! :D Voi että mitä laatuviihdettä. Huonot sarjat kunniaan. Mutta joo moi! :)

10 kommenttia:

 1. voi että mie rakastanki sinun tyyliä!

  ja salkkarit joo, en käsitä miksi edelleen vaivaudun kattohmaan niitä, vissiin sitä pittää nähä kuinka pitkäle net voi mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tiina! ^^ Joo en kyl ymmärrä, mikä niissä Salkkareissa viehättää. Välillä on niin huonoa, et tulee ihan myötähäpeä, mutta pakko kattoa silti. :D

   Poista
 2. ooot ihanan omalaatunen ihminen :::: ) ja kaunis !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Huikee blogi sulla! Kaunis olet! :)

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com