12. kesäkuuta 2012

Sinne Meni...

 Ette selvästikään pitäneet mulle tarpeeksi peukkuja... :D Hävyttömät. Meni niin huonosti kokeissa tänään. Haastattelu meni suhteellisen hyvin siihen nähden, miten paniikissa olin. Essee menikin sitten ihan penkin alle ja viimeinen piirustustyö näytti siltä, kun olisin tehnyt sen pimeässä huoneessa kymmenenvuotiaana. Taitaa olla niin, ettei tämä tyttö pääse vaatesuunnittelijaksi. Takapakista huolimatta olen nyt ansainnut totaalisen rentoutumisen. Menin hurjaksi ja ostin jopa yhden siiderin maisteltavaksi.
Kuvissa teille vähän tämän päivän asua, josta tykkäilen kovasti. Vihdoinkin shortsit ilman sukkiksia! Kyllä, se kesä on viimeinkin yltänyt tännekin! Eilen illalla oli ensimmäista kertaa sellainen ihana kostea kesäillan tuoksu. ^^ Ah kesä. Täällä se nyt on.

4 kommenttia:

 1. Ei saa ajatella noin!! Mäkin luulin etten ikimaailmassa pääse nykyiseen kouluuni, mut toisin kävi. Superisti peukkuja sulle sinne päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vaikea pysyä positiivisena, kun meni niin huonosti, että hävettää. :DD No mut kahtellaan. Olikos se nyt 26. päivä tätä kuuta, kun saadaan viimeistään tietää. Huii. :S Ehkä superpeukut auttaa. ^^

   Poista
 2. Voi ei! Mutta tosiaan, mistäs sitä ikinä tietää, jos vaikka pääsetkin sisään. (: Voihan ne arvostelijat tai mitkä lie olla ihan eri mieltä ja löytää jotain syviä taiteellisia ajatuksia siitä viimisestä työstä. (: Niin minäkin toivoin mun ennakkotehtävien kohdalla! :D Onhan se aika tulkinnan alainen asia se taide. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä ne näkee sen työn jotenkin nerokkaana, kun sain sen piirrettyä niin aidosti huonon näköiseksi. :D

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com