12. heinäkuuta 2012

Yöllisiä Mietintöjä Blogista

Se on omituista, miten huonoa omatuntoa sitä tuntee, kun on pari päivää kirjoittamatta blogiin. Tuntuu, että jättää lukijat ihan heitteille, mikä ei tietenkään ole totta. Ja uskon, että moni bloggaaja jakaa nämä samat fiilikset kanssani.

Olen vielä aika noviisi tässäkin hommassa ja lukijamäärät eivät ole kovinkaan huikeat, mutta olen iloinen jokaisesta lukijastani. :) Se piristää aina päivää, kun koneelle tullessani huomaan saaneeni uuden lukijan ja vastaavasti en voi kieltää, ettei niiden menettäminen harmittaisi. Blogiani on kohdannut pienimuotoinen lukijakato ja pakostikin tulee mietittyä, että mikä on mennyt pieleen.

Onneksi tajuan nyt vihdoinkin olla ajattelematta asiaa liikaa. Minun blogini on minun blogini ja se on juuri minun näköiseni. Ne joita kiinnostaa lukea juttujani, lukevat niitä ja ne jotka kokevatkin ne lopulta liian tylsiksi tms lähtevät ja alkavat seuraamaan taas uusia, omia intressejään vastaavia blogeja.

En tiedä enää yhtään, että mihin tämä teksti on menossa. Vaivun kohta uneen. Mutta sen sanon, että te kaikki lukijat teette tästä koko hommasta tekemisen arvoista. Jes. Nyt aatutilullaa. Öitä!

6 kommenttia:

 1. Hyvä asenne sulla! Aina, jos löydän uuden tosi kivan blogin ja huomaan, ettei sillä paljon lukijoita olekaan, niin harmittaa. (Itsellänikään ei ole ku muutamaa, mutta sitä ymmärrän hyvin :D) Samaa, jos törmään tosi suosituun blogiin, joka on niin tylsää ja "mainstream".
  Toisaalta, eiköhän se ehkä rasittais liikaa, jos olis vaikka tuhat lukijaa, joille pitäis aina keksiä uusia arvontoja ja mielenkiintoisia juttuja, jne. En tiiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi olla joo, että se tuhat lukijaa stressaisi aavistuksen verran enemmän. :D Mutta niin, lunkisti vaan! ^^

   Poista
 2. Tämä kävijäkato on aika yleinen juttu keväällä/kesällä kun suomalaiset pääsee ulos ihmettelemään taas valoa ja lämpöä :) Näkyy kävijäkatona ihan joka paikassa, kaupoissa, virastoissa, jopa pankeissa ja lääkäriasemilla :) Ei hätää :) Syksy ja talvi on parasta aikaa blogeille ja kaupoille :) t.Yrittäjä
  ps.IHANIA KESÄPÄIVIÄ SINNE! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ihan loogistahan tuo on kieltämättä. :D Ihanat kesät sinne sinulle myös! :))

   Poista
 3. Totta! (: Ei kannata ressailla liikaa!

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com