1. elokuuta 2012

Ex tempore Mökkeilyä

Se on pakko sanoa, että alkaa tympimään pikkuhiljaa nämä itse otetut kuvat ja asukuvien sun muiden puutos... Tunnen itseni niin huonoksi ja tylsäksi bloggaajaksi. Olen nyt monen monta viikkoa joutunut olemaan ilman kuvaajaa, mikä on aika turhauttavaa, kun tässä on ollut kaiken laista, mitä olisin halunnut kuvauttaa. :D Voi itku. No mutta enää hetki, niin alkaa jo uusi koulu ja olen innokkaana raportoimassa kaikesta ja kuvaajakin on läsnä. Mutta koitetaan jaksaa! :D Ja avautumisesta takaisin kuluneeseen päivään, tai yöhön... :)

 Viime yönä sain yllättäen kutsun lähteä mökkeilemään. Ajettiin parisen tuntia Mäntyharjulle ja oltiin perillä about puoli kahden aikaan yöllä. Valvottiin koko yö grillaillen, pelaillen ja saunoen. Aamulla, kun Aurinko alkoi nousta, mentiin järveen polskimaan. Uinnin jälkeen pakattiin kamat ja lähdettiin silmät ristissä ajamaan takaisin kotia kohti. Se oli sellainen tiivis, yhteen yöhön mahdutettu mökkireissu. :D Mutta erittäin virkistävä sellainen. Kotiin tultuani nukuinkin sitten niin pitkään, että päivä meni ihan hurahtaen ohi.

Nyt on sitten mökkikausikin avattu omalta osaltani ja seurava sessio onkin tiedossa jo elokuun toisena viikonloppuna. Ellei siis tule lisää yllättäviä päähänpistoja. Olettekos te jo eksyneet mökille tänä kesänä? Taikka uskaltautuneet uimaan vilpoisista säistä huolimatta? :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com