26. elokuuta 2012

Kolme Laukkua & Koira

Vaunu kuusi, vaunu kuusi, missä on vaunu kuusi? Tepastelen edestakaisin laituria. Yksi kassi olalla ja toinen kourassa, kolmas painaa kuin synti ja vedän sitä perässäni tuskanhiki otsalla. Koira riuhtoo hihnassaan innostuneena sinne tänne kaiken mahdollisen perään pinkoen. Vuoron perään anelen Indyä lopettamaan kiskomisen ja kiroilen kuin merimies. Ei liene ihme, että saan oudoksuvia katseita. :D Lopulta onnistun kampeamaan itseni junaan ja saan laukut runnottua paikoilleen. Ja sitten ei tarvitse enää kuin istua. Ah.
Oli aika raskas junamatka, mutta omalla tavallaan melko rattoisaa vain kuunnella musiikkia ja katsella maisemia. Oli hassua, kun mitä pohjoisempaan tuli, niin sitä keltaisemmiksi puiden lehdet muuttuivat. Kohta on jo ruska. Niin se kesä vaan meni ohi kauheella vauhdilla.
Kotona odottivat siivottu kämppä, täytetyt paprikat, herkkujälkiruoka ja uusi tietokone!♥ Ei tarvitse enää jatkuvasti ryöstää Vilin konetta, että saa kuvia muoksittua. Ja kuvista puheenollen, nyt mulla on taas vihdoin kuvaaja. :)) Jes. Mutta huomiseen ihmiset! Ja pakko sanoa, että on ihanaa olla taas kotona. ^^

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com