5. syyskuuta 2012

New Stuff

 Ajattelin nyt näin aamutuimaan kirjoitella, kun kumma kyllä jäi randomisti aikaa ennen kouluun lähtöä. Yleensä olen ollut ihan paniikissa ja joutunut polkemaan tukka putkella, että kerkeän luennolle. Toivottavasti tulee enemmänkin tällaisia. :)

 Mutta siis kyseessä ovat nyt ihanaiset eiliset osteluni. Ruskea laukku (vaikka kuvat saavat sen näyttämään lähes mustalta?), joka imaisee juuri sopivasti läppärin. Kaksi paitaa Ginasta: sinapin värinen villis, joka muuten pääsi tänään päälle, ja vihreä ruutupaita. Millonkohan mulla oli viimeksi tuollainen ruutupaita? Varmaan lukiossa. Sain niistä yliannostuksen, mutta nyt on taas turvallista käyttää. ^^ Ja sitten viimeisena raidallinen huivi Lunasta.

 Että semmosia jutskia. Nyt pitää taas kiitää! Mmo!

2 kommenttia:

  1. tuo laukku on aivan ihana <3 villiski on ihanan värinen, mutta näyttää kutittavalta materiaalilta, muuten varmaan hakisin itelleki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ei se villis ole yhtään sellanen kutittava! :)) Minusta ainakaan. Ihan pehmoinen on. Tuossa lähikuvassa näyttää kyl vähän sellaselta karheelta tai junou, mut ei oo semmonen. ^^

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com