5. maaliskuuta 2013

Maanantain höpötyksiä

  Paastosin aamupäivän, jotta sain ahmia päivällisen Mr.Pandan kiinalaisessa buffetissa. Järjettömän ahtamisen jälkeen kaupoilla kierrellessä löysin täydellisen nahkatakin, mutta eipä siihen varaa ollut. Itkin verta. Lohdutukseksi ostin itselleni ison caffé mochan, jota hörppiessä maailma alkoi näyttää taas hiukan paremmalta paikalta haha.

  Uuden, ihanan pehmeän nahkatakin sijaan tein oikein kivoja löytöjä Iiron vaatekaapista kesäksi. Voiko sitä edes sanoa vielä? K*sä? Tuntuu, että jos sen sanoo liian kovaan ääneen tai liian monesti, niin jokin taika raukeaa, eikä sitä tule ollenkaan!.. Ehkä jos malttaa hetken vielä olla ihan hissukseen. ;D

6 kommenttia:

 1. Oliko hyvä ruoka? Suositteletko? Mua ei oo toistaiseksi houkuttanut ravintolan ulkonäön puolesta astua kokeilemaan tätä ruokapaikkaa, vaikka rakastan kiinalaista ruokaa. Oikeastaan näin tän paikan vasta ensi kertaa kun kävin kotipaikkakunnalla kuukausi sitten viimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli paljon mukavemman näköinen mesta edellisellä paikallaan Kauppayhtiötä vastapäätä. :/ Mutta ruoka on tosiaan perus hyvää kiinalaista ja taitaa olla edullisintakin täällä, jos en ihan väärin muista. Itse suosittelisin kyllä. :)

   Poista
 2. Mie näin sinut maanantaina kaupungilla Revontulessa. Saiksie sen roskan silmästä vai mikä siinä oli? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aahaha :'D Oon taas edustanu. Mutta joo sain pois! :D

   Poista
  2. :D ihan hyvältä sie ....tai te näytitte keskellä käytävää kun toinen ronkkii toisen silmää :D Nou hätä :)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com