23. kesäkuuta 2013

Juhannuskin meni jo...

  ... Mitä täällä tapahtuu!? Päivät vaan juoksee ohi. Hirveetä vauhtia. Äsken oli aamu ja nyt kello lähenee kahta yöllä. No joo mutta juhannus. Juhannus on aina ihana, vaikka ei mitään muuta tekisikään kuin kävisi kurkkaamassa kokkoa joen rannalla. Kokon lisäksi tosin tällä kertaa tuli hengattua ihanien kavereiden kanssa (jotka olen siis suurimman osan tuntenut jo ihan skidistä ja vielä vaan jaksetaan toistemme naamoja. On se hienoa. Saa olla onnellinen tällaisista ystävistä. ^^).

  Ensimmäinen jussi myös moneen vuoteen, jonka vietin täysin selvin päin. Karmealta ololta ja morkkikselta ei tosin seuraavana aamuna siltikään vältytty. Söin meinaa ihan järkyttävän määrän pihviä, pekonia, makkaraa, mokkapalaa... rasvadarra. :D Naminami. Ja Iiro vinkuu, että meidän pitäisi tehdä huomenna lettuja... Not gonna happen haha.

  //I've always loved midsummer's eve. Bonfire, friends, good food... Ate way too much this time, though: beef, sausage, bacon... = GREASE HANGOVER. :D Feeling horrible... And I didn't even drink any alcohol haha!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com