6. heinäkuuta 2013

Musta on ultimaattinen kesäväri...  ...selvästikin. Tai no ultimaattisen helppo vain vetää niskaan. Ja eipä ole ollut huolta siitä, että tulisi tukala olo auringossa, kun on kököttänyt koko kuluneen viikon sisätiloissa myymässä mammoille mustia vaatteita. :D Ollut tosiaan aika raskas työviikko takana ja siksi jäänyt päivittelemättä. Kun herää aamulla aikaisin ja bussi kiikuttaa sut perille vasta iltamyöhään, niin silloin ei oikein jaksa kautta kykene mihinkään muuhun, kuin katsomaan aivokuolleena CSI:tä tai Tanssin superäitejä tai muuta yhtä typerää.

  Instagramilla olen kyllä kerennyt aina pikaisesti leikkimään, kun se käy niin kätsysti. Nyt ei onneksi ole taas pariin viikkoon duunia, niin kerkeän tekemään taas asioita, joista tykkäilen. Niinkuin esmes piirtäminen, syöminen ja blogi. Jei! ;)

  //Hi guys! Long time no see. It has been a long week at work and I've been so tired everyday so I just haven't been able to post anything. I'm so glad that it's over for now. I had time to put something on my Instagram, though. But yeah... Wearing black 'cause it's easy. Not very summery colour but anyway. Now it's time to get some sleep. Nighty-night! :)

2 kommenttia:

  1. Ai hitsi kun oon vaan ikuisesti in love tohon sun olkalaukkuun... Muutenkin sulla on tosi siisti tyyli ja näytät jokasessa postauksessa niiiiin hyvältä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin olen ja siksi se kulkeekin mun messissä aina. :D En taida kyllä ikinä löytää yhtä täydellistä laukkukaveria. Eikä toivottavasti tarttekaan! :D Kiitti kauheesti. ^^

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com