22. elokuuta 2013

Sinne ja takaisin


  Kafka, Mucha, Kupka, Klimt, Dalí,... Kerettiin kahdessa päivässä tekemään Prahan matkasta melko kulttuuripainotteinen. Kierrettiin museoita ja vanhoja kuuluisia taloja, siltoja, katuja. Kaunis kaupunki se oli. Niin paljon kaikkea kaunista, että se kaksi päivää riitti meille ihan hyvin. Sen verran paljon jäi siitä kaikesta prosessoitavaa.

  Me syötiin liiankin hyvin, käytiin lisäksi yöpaloilla mm. mäkkärissä, kruisailtiin bussilla, taksilla ja varsinkin metrolla sielumme kyllyydestä, ostostelin vaatteita, laukkuja ja krääsää, käytiin jazz-klubilla kuuntelemassa bändiä ja otettiin vinkkua, kaikki ne museot... Ja koko matkan aikana rahaa meni alle 200€. Wau. Jos haluat elää hulppeasti halvalla, Praha is the place.

  Ainoa asia, joka oli pielessä oli meidän hotelli. Se oli jonkun teollisuusalueen keskellä, lakanat likaisia ja muutenkin sen olemus oli suoraan jostain kasikytluvun halvan dekkarin pohjalta tehdystä elokuvasta. :D Kolme tähteä ja pah. Onneksi me kuitenkaan ei siellä muuta tehty kuin nukuttu.

 Vaikka mitä muutakin juttua olisi kerrottavana, mutta ehkä jätän tämän tähän. Se video, josta juttelin joskus tulee jos/kun saadaan kuvamatskua kyhättyä jonkinmoiseen muotoon. Näkemisiin. :))

  //Two days in Prague, many museums, beautiful old buildings, good food... Really loved that place. And loved how cheap it all was! With three euros you got croissant, paistry, bottle of orange juice and big latte macchiato. In Finland you won't even get the coffee... Our hotel was crap. It was the only thing we didn't like there. Happily we didn't need to spend there almost any time at all. Needed the rathole just for sleeping. But here we are back in Finland and processing all the beauty we saw.

8 kommenttia:

 1. Voi näyttää niin siistiltä! Enkä oo yhtään kateellinen esim. tosta Mucha-museosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli siistiä! Sinne vaan! :D Ainakin tuolta meidän hotellista saa huoneita halvalla haha ;D

   Poista
 2. siis kahdessa päivässä meni 200euroa rahaa vai koko matkaan...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis siihen ei sisältynyt lentoja ja hotlaa. Niistä tuli sitten toiset 200e. :)

   Poista
  2. No ootte kyllä elelly hulppeasti kun mulla meni 200ekee viikossa ja siltikki syötiin ja juotiin koko ajan ulkona :D

   Poista
  3. Sillon kun eletään hulppeasti, niin silloin myös eletään hulppeasti. ;)

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää kuvien perusteella niin kivalta mestalta! Ihania kuvia :)

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se kyllä oli! Kiitos. :))

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com