3. marraskuuta 2013

Back in business we are!


  Noniin! Back in business we are. Pakko sanoa, että blogiloma teki ihan helvetin hyvää. Ennen lomaa, mulla oli ihan hirveä ällötys kaikkea kohtaan. Vaatteet, asukuvat, ylipäätänsä mitkään kuvat saivat mun niskakarvat pystyyn. Tuhat asiaa samaan aikaan ja järjetön stressi koko maailmasta sai mut vetäytymään kivenkoloon. Mutta nyt tuntuu taas niin hyvältä palata elävien joukkoon.

  Ja kuten näkyy, niin vaihdoin myös ällöttävän vanhan ulkoasun uuteen vähän omasta mielestä kivempaan. Nyt kelpaa taas! Niin ja sitten niitä kuulumisia. Yliopistolla on ollut aivan järkyttävä kiire, paitsi nyt on pitempi viikonloppu, niin oli aikaa duunailla tän blogin kanssa. ;) Uutta prokkista pukkaa hirveellä syötöllä, mut mä pysyn kyl nyt mukana pienen alkukankeuden (laiskottelun..) jälkeen.


  Ilosia uutisia myös kämppärintamalta meinaa kuukauden päästä olis sitten muutto uuteen! Oon ihan superintona, miettikää, yksiön hintainen kaksio ja just sieltä, mistä haluttiin. Eli korvesta haha. Eikä tarvitse enää meidän nysvätä täällä parinkymmenen neliön solukopperossa kahdestaan. Niin isot egot kummallakin, ettei tila meinaa enää riitää. ;)


   Mutta joo. Ihana olla täällä taas. Nyt on vuoro totaalisen rentoutumisen ja ehkä pienen hetken nettikauppojen syövereissä. Heippa! :)
 
  //Well, hello! We are back in business as you can see. I was so fed up with everything. Not just the blog and the break really did miracles. So happy to be back. :)

12 kommenttia:

 1. Aah tosi kiva tää ulkoasu! Ihania kuvia, oot hassu. :--)

  VastaaPoista
 2. i've been missing juuuuu! <<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Here ai äääm!! Aiv been missing juu tuuu!! ♥

   Poista
 3. oivoi. siussa on jotain super suloista!
  kiva kun tulit takaisin!

  VastaaPoista
 4. Olet ihana. tui. Hyvä ulkoasu diggaan ja kuvista myös !

  VastaaPoista
 5. ihana ulkoasu ja kuvat muutenkin :-) mukavaa että palasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! ^^ Vitsit ku on muuten kiva kuulla, että se on muistakin kiva juttu, ku vaan musta itestäni haha. :D

   Poista
 6. Aivan todella ihana tämä ulkoasu! ♥ ja kiva että palasit! :)

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com