27. marraskuuta 2013

Banaanilaatikot ja minä

  Olin badass tänään ja jätin menemättä luennoille. Tuli sellainen olo, että nyt pitää saada jotain aikaan ja se on niin vaikeata saada mitään aikaan, jos sulla on pitkä päivä luennoilla istumista. Sen jälkeen kun tulee himaan, niin kerkeää syödä, hetken panikoida tehtävien kanssa ja sitten on jo ihan valmis vällyjen väliin.

  Kerkesin jopa juoda aamukahvin, mikä ei tosiaankaan ole minkään sortin itsestäänselvyys. :D Mutta mitäs täällä muuta. Muuttokaaoksen keskellä. Nakkaillut kamaa laatikoihin jo ihan hyvää vauhtia ja muuton pitäisikin sujua suhteellissen kivuttomasti, kun on kerrankin ajoissa. :P Enää neljä päivää! :))

  //I was true badass and didn't go to any classes today. I felt like I really have to have time to do some things here like school work and we have the moving day on monday so I also have to pack. The classes are very time-consuming and after the "school day" you are just too tired to do anything so.. But yeah I had time to drink my morning coffee today, yay! And that is no no-brainer. :D Too often late it seems. Naughty me...

4 kommenttia:

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com