12. marraskuuta 2013

"Ryynejä sukissa ja karvoja myslissä"...

  ... Siitä tuli meidän huonon päivän motto. Niin joo en tosiaan menny aamulla luennolle. En herännyt kunnolla herätyskelloon ja kun heräsin, niin oli jo kiire. Sitten huomasin, että koira oli vetänyt teräviä kananluita nassuunsa yöllä ja eihän sitä sitte voinut jättää moneksi tunniksi valvomati... Ja pitihän näin käydä justiin silloin, kun on kyse luennosta, jota ei saa jättää väliin tai joutuu droppaamaan koko kurssin...

  Okei no jos aamupalalliseksi lohdutukseksi sitten ihanaa Punnitse ja Säästä -mysliä, mitä ostin eilen: *WOOOSH* Nostin pussin laukusta, yllätys yllätys, väärinpäin ja siellä oli myslit ympäri kassia hiusharjassa, kalenterin välissä, pipossa, kaikessa. Fine. Karkkia ja sipsiä naapurikaupasta siis. Ihan vain kostoksi kaikelle taas kerran. Tämä mun kostaminen alkaa ehkä käydä aavistuksen epäterveelliseksi, eikä maailmakaan näytä olevan moksiskaan. No kyllä se vielä joku päivä oppii..

  //Woke up too late, noticed my dog had eaten dangerously sharp chicken bones and had to stay home and drop the economy class for now, have to try again next year... Then poured all my delicious müsli all over my bag and now it's hairy and I'm sad so I eat candy and potato chips just to revenge..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com