9. joulukuuta 2013

Noniin, oliko ehkä arvattavissa?

  Teki selvästi perjantainen hankisukelteleminen tehtävänsä, sillä nyt täällä podetaan kuumetta. :D Voi ei. Mutta mikäs tässä, saan pakostikin lisää aikaa tehdä kouluhommia, kun on pakko jättää luentoja väliin. Voihan harmi... >:) Tuntuu, että tuo koirakin myötäsairastaa tuossa vieressä, kun aivastelee ihan siinä missä minäkin ja vain nukkuu lohtuna vieressä. Söpö.

  Vaikka huomenna, tai nyt tänään maanantaina jääkin luennot väliin, niin pakko mennä vaikka puolikuntoisena niille pikkujouluillallisille. Niitä kun olen odotellut jo jonkinmoisen tovin. Samassa juhlitaan vielä yhden parhaan tyypin synttäreitä, niin ei vaan voi jättää väliin. Prioriteetit kunniaan ja silleen, mutta Luovan talouden essee kaipaa vielä neljä sivua lisää pituutta, heippa! :)

  //Well, now I seem to have a fever. Thanks alcohol, nakedness and snow. But luckily I have now more time to do some school work since I have to stay home. Although I have to skip school tomorrow I just can't skip my friends birthday dinner. Or it is our pre-Christmas dinner actually but we are also celebrating Elina's b-day. :) But now I have to continue with my Creative Economy essay. Bye!

4 kommenttia:

 1. hiphei mul samanlaiset petivaattoset >:---) ikea ftw!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat! :D Ikea osaa kyllä yllättää. :P

   Poista
 2. Oi voi!! Paranemisia! <3

  Täällä myös nuorempi lapsi kipeänä ja pois eskarista. Vähän tylsää - tekisi mieli tonne ulos kauniiseen pakkassäähän kuvaamaan, pulkkamäkeen jne.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kieltämättä pulkkamäki olisi ihan älyttömän hauskaa ja tietenkin juuri nimenomaan nyt, kun sinne ei pääse. :D Paranemisia sinne muksullesi myös! :)

   Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com