15. tammikuuta 2014

Omaa lomaa

  Hammasoperaatiosta johtuva kiinteän ja lämpimän ruoan syöntikielto on ollut hyvä syy tehdä uusia smoothiekokeiluja. Aamulla tein vanilja-vehnänalkio-cantaloupe-banaani-hunaja-sitäsuntätä -smoothien ja siihen kylkeen vanilja-marjaversion ihan vain varmuuden vuoksi, jos ensin mainittu olisi jotain turhankin jännää. No olihan se jännää, mutta ihan hyvää... varmaan. Se, etten voinut lopettaa nauramista sitä juodessa, kertoo ehkä jotain.

  En ole varmaankaan mikään kovin esimerkillinen opiskelija. Jätin tänään taas kaikki luennot väliin. Tosin puhtaasti siksi, että olen niitä ihmisiä, jotka eivät saa yhtään mitään aikaiseksi koulussa. Pystyn keskittymään paljon paremmin kotona ja on jotenkin paljon rennompi ja luovempi olo. Ei tarvitse aikatauluttaa mitään, vaan voi tehdä sillä hetkellä, kun siltä tuntuu. Ja nyt musta tuntuu, että voisin jatkaa taas puuhastelua noiden juttujen kanssa. Moiks! :)

  //I experimented a bit with smoothies today. Made a vanilla-wheat germ-cantaloupe-banana-honey-something-smoothie. Weird. Just weird. I just couldn't stop laughing while drinking that one. But gotta say it was strangely good? And I skipped all the classes today. Wanted to do school work at home 'cause I can't get anything done at the university. I can concentrate much better when I'm at home. But now I'll continue with that stuff so bye! :)

8 kommenttia:

 1. harvoin tykkään jotenkin näin paljon mistään blogimeiningistä. tää on luovan levollinen ja miellyttävä tila tämä blogi
  hymy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ystäväiseni! Piristit mun iltaa. Kokonaamahymy. ;)

   Poista
 2. Mie en kestä sun kuvia, aina niin ihania <3

  VastaaPoista
 3. Ihana Ida, voisitko tehdä meikkivideon, jossa meikkaat? Toivoisin myös sellasta päivä Idan kanssa -postausta, jossa olis hitosti kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eiköhän onnistu. Laitan to do -listalle. :)

   Poista
 4. blogisi on ihana :) kauniit kuvat taas kerran!

  VastaaPoista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com