8. tammikuuta 2014

Week one: Win!


  Itsekehu on pahasta ja silleen, mutta ehkä tämä lasketaan nyt ihan viattoman itsetyytyväisyyden piikkiin. Meikäläinen on täällä meinaan aika ylpeä ittestään. Tähän asti olen onnistunut todella hyvin pitämään kiinni mun uudenvuodenlupauksista. Olen syönyt terveellisemmin, tehnyt mukisematta kouluhommia, mennyt aikaisin nukkumaan ja herännyt aamulla pirteänä kuntoilemaan.

  Kieltämättä melkoisen hyvä fiilis. Erilainen unirytmi tekee jo ihmeitä yleiselle jaksamiselle ja uusi rakkauteni, tummasuklaa-gojimarjat, antavat maagistakin maagisempaa energiaa. Ja suklaahan on aina plussaa. Suosittelen! Enpä pahastuisi, jos jatkaisin samaan malliin läpi koko vuoden. ;)


Mites teillä on onnistunut lupausten kanssa? Onko ihan piece of cake?

  //I'm so happy with myself. I've managed to eat healthier and exercise more. I've gone to bed a lot earlier and that has had enormously positive effect on my daily energy level. I've done just like I promised and feelin awesome!!

2 kommenttia:

  1. Itsehän en harrasta uudenvuoden lupauksia, mutta nuo gojimarjat, oijjoij. Meillä on kaapissa raakasuklaalla päällysteisiä versioita, omnom.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtavia! Harmillista, että suositeltu päiväannos on niin pieni. :D Söisin niitä muuten varmaan koko ajan...

      Poista

Copyright © Only the space between us | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com